0 امتیاز
توسط (10k امتیاز)

2 پاسخ

0 امتیاز
توسط (10k امتیاز)

منطقا بعد از حذف نرم افزار، دسترسی آنها به گوشی و اطلاعات روی آن قطع می شود، مگر اینکه با استفاده از فایل های مخفی بتواند بصورت نامحسوس دسترسی خود را حفظ کنند.

درنتیجه اگر می خواهید مطمئن تر شوید بهتر است پس از حذف نرم افزار، گوشی را یکبار به حالت کارخانه برگردانید...

0 امتیاز
توسط (10k امتیاز)

http://hw8.asset.lenzor.com/lp/9966308-3033-l.jpg

معرفی نرم افزارهای مشابه ایرانی: سلام، بیسفون، ساینا، افسران درنیان، لنزور، ویسگون، انار، ابرک و....

سوالات مشابه

0 امتیاز
1 پاسخ
+1 امتیاز
1 پاسخ
سوال شده نوامبر 23, 2015 توسط 24on.ir (10k امتیاز)
0 امتیاز
2 پاسخ
سوال شده نوامبر 23, 2015 توسط 24on.ir (10k امتیاز)
...